Helg is the shit

Helger är ju bara för underbara. Även denna helgen har susat förbi, men ack så mycket jag har fått gjort.

Gick upp vid kvart i 5 i lördags, dags att jobba extra. Inventering på jobbet så 5,5 timmar samlade jag ihop. Gött med lite extra pengar. =) Kom hem och satte igång och körde bort ris från trädgården. Sen skulle vi ta bort jordkällaren, men shit va vi fick hålla på. Inget funkade, använde traktor, slägga, grävskopa, men inget hjälpte. Grävde ur runt om men den gav verkligen inte vika. Slösade nästan en hel dag på detta. Men det var ju underbart väder i alla fall.

På kvällen åkte vi in till stan och handlade lite, dyrt blev det som vanligt. Det springer i väg så fort. Bara man köper lite tankräm och tvättmedel så är man ruinerad =( Käkade lite räkor och ostbicka när vi kom hem. Men det smakade inte så bra som jag hade hoppats, vet egentligen inte varför. Men, men





Idag har vi grejat i trädgården hela dagen. Äntligen fick vi bort jordkällaren, bytte till Grön traktor så gick det som hejsan. Så jag har kört stenblock med Shäffern(minilasmaskin)  hela dagen. Hur sköj som helst. Har även grejat lite med båten, Skruvat och gjort rent förgasaren, det ni!!! Jag har en naturlig fallenhet för detta i och med mina små händer (i jämförelse med kristians). Ha,ha SÅ tråkigt bara, men det måste ju göras.

Har hunnit tänka en hel del på framtiden i helgen,( av någon anledning). Och det känns riktigt bra, jag har en plan, med uppsatta mål och nu är det bara att njuta av vägen dit. Sen får vi se om det blir som jag tänkt mig, men det är väl det som är hela grejen, det blir aldrig som man tänkt sig
.


Underbara helg är snart slut, men jag ser fram emot veckan som kommer men framför allt nästa helg.
Tjosan på er alla underbara....

Underbara väder stanna snälla!!!

Vårkänslor så det spritter i luften. Underbart med sol och värme. Helgen har bara sprungit förbi.

Fest på fredag med jobbarkompisar, blev livat värre men ingen utgång, utan bara fest i hemmet och det är rätt gött det med. Var lite bakis på lördagen men det var man ju tvungen att skaka av sig när man såg vilket fint väder det var. Gick ut och bara njöt av solen. Tog en sväng ut till Örslösa för att plocka ihop lite sten till rabatten och passade på att besöka några vänner som precis skaffat en lite schäfervalp. Jättesöt var den och luktade valp. Och vips så var klockan massor, vi som var bortbjudna. Så det fick bli räserfart hem och göra oss i ordning. Jag skulle var nykter, men det höll i sig i typ 30 min, sen satt jag med ett glas rött i handen. Kunde ju inte motsstå när de hade köpt en massa goda ostar att mumsa på. Blev en trevlig kväll, sambon blev väldigt rund under fötterna, men annars var det bara nice.
 

Söndag, vädret höll i sig och vi tog en sväng ut på Hindensrev tillsammans med kompisar. Totalt var vi nog 10 pers tror jag. Längst ut låg vattnet som en spegel och vi satte oss ner och grillade korv. Smakade ju bara så gott där  i den miljön. Njöt av vädret och tjöta skit. Helt underbart.
 




Kom hem och fixade lite i trädgården, la stenar runt rabatterna och sådde i lite gräs där vi grävt upp stubbar. Blev jättefint enligt mig själv. Hoppas nu bara att fröna tar sig, både vad gäller blommor och gräs. Blev självklart stoppad av polisen för nykterhetskontroll på vägen hem från skara också. Hade inget körkort med mig, så jag tänkte för mig själv att nu blir det dryga böter här, fan oxå, och så hann jag tänka, fan tänk om spriten inte gått ur kroppen, då dör jag. Men testet visade negativt och polisen var schyssta och släppte mig med kommentaren, du hade nog inte kört bil om du inte haft körkort.

Ne, nu ska jag ut och vattna mina frön tänkte jag, bästa att passa på för regnet lyser ju med sin frånvaro tack och lov.

"Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv "

underbara väder

tänk vad lite väder kan göra för humöret och vilken energi man kan få av lite sol. Kände idag när jag gick hem från jobbet att jag hade lust att göra något och det har jag verkligen inte gjort på hela vintern. Blev lite solning när jag kom hem, bara känna hur gött det strålar i ansiktet. Sen kom sambon och vi började röja i rabatterna. Bidde direktsådd i år. Får väl se vad som kommer upp om det kommer något alls vill säga.


In och gjorde god lasagne som vi mumsade på. Sen var det ju det där med deklarationen. Har nog fattat hur man gör nu, ska bara stämma av det med mamma, som kan det där. Lika bra att få det gjort annars blir det ju bara liggande.

Sov riktigt gott i natt, har annars vaknat skittidigt på morgonen och väntat på att klockan ska ringa. Men inte i morses och jag är övertygad om att det berodde på långpromenaden som jag avnjöt i två schöna brudars sällskap igår. Men faktiskt så sover jag bättre när jag rört på mig så det är väl för inte som motion är så viktigt. Idag har det dock inte blivit så mycket motion, men jag har ju varit ute och fått frisk luft , bara det...

Äntligen har Desperate börjat igen. Tyvärr får jag väl säga att jag fastnat för många serier nu. Cashmere mafia på måndagar, Desperate på tisdagar, Greys på onsdagar och Dirty sexy money på torsdagar. Fast i såpaträsket igen och jag som trodde att jag slagit mig fri. MEN fördelen är ju att de inte börjar förrän vid 9, och då hinner man ju med massor innan som tur är. En timme om dagen måste väl vara ok???


I morgon ska här bakas tårtor, har ingen aning om vad det ska bli fört tårta men kanske jordgubb? Eller marängtårta med krispigt rostat vårgårdaris i med chokladcreme och banan. Mumma, Ne, va jobbigt det är med alla dessa beslut hela tiden. På jobbet är det lätt att ta beslut, men hemma är jag värsta virrmajan, vilse i pannkakan helt enkelt. Men vad gör det om 100 år???

God natt på er alla läsare.

sociala söndag

Idag har jag fart runt  i bygda och träffat mina nära och kära. Var längesedan faktiskt. Började med middag hos mamma och pappa, sen en sväng till farfar. Städa och tjöta lite skit med honom. Hämta upp mamma och mormor för att åka och fika hos syrran. Junie hade nämligen bakat kaka som hon ville bjuda på. Var ju så fint väder så vi satt ute och fikade. Junie och Seth sprang och lekte jaga kakan med Sally. Gick åt många kakor, för Sally var bra på att ta kakor från småbarn =)

Sen innan jag skulle åka hem kom Brorsan, Mimmi och lille Frans. Hann tyvärr inte gosa något med honom, för jobbet ringde så det var bara att bege sig hemmåt tyvärr. Men så är det.
Lille Frans


Annars har helgen varit soft. Hyrde lite film igår. Superbad var fakitskt riktigt rolig, smått galen så. Flabba gött.

Jösses, har sån ågren över min födelsedag. Vet inte hur jag vill göra. Fira med släkten, slänga ihop en fest för vännerna, men samtidigt börjar det bli lite försent. Och visst man kan vänta till sommaren också, men då är det ju så mycket annat som händer så... Ne, jag skiter idet. Orkar inte bry mig känner jag. Men så ringer alla och frågar och jag vet inte vad jag ska svara. . Det ska inte behöva vara såhär svårt. Kan det inte bara vara som när man var liten. Mamma ordnade kalaset enda man behövde göra var att ta emot presenter och käka tårta. Vill vara liten igen!

Livet är inte lätt!

Ensam och övergiven en fredagkväll

Så vart man ensam här hemma en fredagkväll, bara jag och halta lotta =). Och jag som för en gångs skull var förutseende i går och köpte hem god fredagsmat, för att slippa åka till stan en fredageftermiddag. Men det hade jag inget för, sambon övergav mig för en badtunna i grabbarnas sällskap. Men det är rätt gött att vara lite själv också för en gångs skull. Käkat lite rester, för vem vill laga lyxmiddag till sig själv?

Idag blev det rörigt på jobbet, eftermiddagen bara försvann. Men samtidigt är det kul när det händer saker, man vaknar till liv, löser problemen som uppstår, och känner sig rätt nöjd efteråt. Det är nog därför jag trivs så bra på jobbet, för det är problemlösning på högsta nivå och det gillar jag. Känner att jag gjort ett bra jobb idag.

Hade världens energi på jobbet idag. Det liksom spratt i benen på mig, undra om det var vårkänslor, tyvärr fanns de inte kvar när jag kom hem. Konstigt det där, när man kommer hem bara orken rinner av en.  Skulle ju behöva städa, men det är ju en dag i morgon också.



Blev ett spinningpass igår, så idag har man ont mellan benen. Undra om man någonsin vänjer sig vid det så man inte får ont efter ett spinningpass? Någon som vet?

I morgon får jag nog åka hem och ta hjälp av mamsen med deklarationen. Är ju husägare nu förtiden och det ska tydligen deklareras så det får hon nog hjälpa mig med. Kanske inte är så svårt, men jag har inte orkat kika på det. Tar den enklaste vägen ut helt enkelt.

Gud va jag är trött på vardag just nu. Tänk om man bara kunde flippa ur och göra något oväntat någon gång. Men man lever inburad, begränsad av vad folk ska tycka och tänka hela tiden. Vem skulle ha komplex om man inte brydde sig om vad andra tyckte`??

lillördag

Japp, idag är man halvvägs, känns gött att det snart är helg igen, för det kan behövas.

Hade en jättebra helg förra veckan. Lördagen spenderades med att hälsa på Frida och hennes lilla bebbe Mira och då menar jag verkligen liten. Ytte pytteliten tjej, som sov så snällt när vi var där och fikade på goda bullar. Sandra och hennes syster och Karin var redan så det blev lite tjejsnack också.

På kvällen var det tjejfest hos Sandra, drack och tjöta skit, var hur kul som helst, men det brukar det vara när vi drar ihop tjejgänget. Stackars Sandra bara som är värd typ varje gång för att hon bor så bra i stan. Men det ska du veta gumman att det uppskattar vi =). Blev väl lite mycket att dricka egentligen, men mådde ju bra så vi drog fram på stan och skulle testa nya stället men där var det fullt så det fick bli Harrys i stället. Var riktigt roligt där faktiskt, träffa massa roligt folk och jag var på skitbra humör hela kvällen. Kanonfylla med andra ord. Ville hitta på något lite galet när kvällen var slut och mitt galna upptåg slutade på värmevärket, där jag fick förklart för mig hur processen går till, det ni, inte alla som varit på värmevärket nattetid, HA,HA
Sen var det bara att ta en taxi hem och sussa kudde, mumma!

Dagen efter dock, shit va bakis jag var och så självklart ringer jobbet. Lagom kul att försöka tänka klart när man är bakis och bara sovit 4 timmar. Inte mycket som blev gjort den dagen.

Veckan som gått har väl inte gjort så mycket. Jobbat, mått dåligt och varit på MaryKay-party hos syrran. Riktigt trevligt faktiskt. Bäst av allt var ju att man fick prova det mesta och det är ju inte fel. Blev lite affärer och så önskade jag mig lite i födelsedagspresent. Man vet aldrig när rynkorna kommer så kanske lika bra att investera i ett antiageingpaket.


Min lilla Sally är jättehalt. Och hon ser ju så lidande ut när hon har ont, går och haltar och ser sorgsen ut på ögonen. Så imorgon blir det vila för hennes del så hon blir bättre. Det är mattes order det!

Ne, nu ska jag nog slänga mig i duschen eftersom jag är lagom svett efter ett step-pass på Sirius. Men gött var det och nu känns det mycket bättre. Att man glömmer så fort hur gött det känns efter träning, motivationen har varit som bortblåst i flera dagar, men kommer man bara iväg så är det ju värt det 10 gånger om.

TJOSAN!

En riktig liten goding

Idag har jag varit ute hos mina päron för att se min lilla brorson. Urgullig lite kille som låg så snällt i fasters knä och kikade med de små blå. Sen kom mina små vildingar till systerbarn och underhöll lite. Så det var full rulle. Hann tyvärr inte prata så mycket med Mimmi, hon skulle på fotbollsmöte. Men det blir väl fler gånger. Mamma var inte heller hemma, hon hade utvecklingssamtal på skolan så henne fick jag inte heller träffa. Men som sagt jag åkte ju dit för att träffa lille "Frasse".

Min goding kom hem med Blommor till mig idag, jättefina rosor, för idag har jag och sambon varit ihop i 9 år, så det "firade" vi med att gå ut och käka god middag på Madonna. Tänk va tiden går fort, känns inte som att det var 9 år sedan vi träffades för första gången och tur är väl det för då kanske man hade tröttnat på varandra. Men det har ju inte alltid varit en dans på rosor heller, men det som inte dödar härdar =)

Gött med fredag i morgon, har flex att ta ut så jag ska nog sluta lite tidigare och dra en repa till bolaget och införskaffa lite starkare grejer till helgen.


Rubrik???

Ja, så låg man här i soffan igen, framför kaminen och värmer sig efter en dusch. Ibland är livet härligt.
Har precis käkat efter träningen, så mätt och belåten är man.

Har haft intervjuer idag, och det är rätt krävande ändå, man blir ganska trött i huvudet av det, även om inte pressen ligger på mig utan hos den som söker, men man koncentrerar sig på något jobbigt sätt ändå. Annars rullade dagen på bra idag, och det har det gjort hela veckan tycker jag. Hade min nya tröja på mig idag och jag är skitnöjd verkligen, så det var tur att jag gick tillbaka och köpte den det sista innan vi åkte i Lördags.

Nu har även Fridag fått en liten en. Det blev en liten tjej. Bra jobbat Frida. Får nog bli en liten visit i Väla i helgen kanske. Hade tänkt åka och hälsa på brorsan och deras nyfödde Frans igår, men morsan tyckte att de kunde behöva lite tid för sig själva, eftersom de precis hade kommit hem från BB, så jag kände att jag avvaktar lite. Vill ju inte tränga sig på heller. Men i morgon kanske det får bli besök i alla fall, är ju nyfiken till tusen.

Är lite partysugen till helgen, kanske får spana med mina vänner om det kanske är någon mer som vill hitta på något till helgen.

Ne, snart börjar Greys, och så får jag nog sappa lite i reklamen till Barnmorskorna också, eller så kollar jag på det via nätet i efterhand.

Chip och hej

RSS 2.0