nu ordnar det upp sig

Japp, nu verkar det som om det närmar sig slutet på veckan och schönt är väl det. Har löst sig det mesta på jobbet och som tur är mår alla bra nu. Tack och lov. I morgon är det fredag och jag hoppas verkligen att det bli en lugn fredag så man kan sluta lite tidigare. Är lite sugen på att shoppa av någon anledning, men jag ska försöka stå emot. Är egentligen inte i behov av något, men ibland är det kul att gå och spana i alla fall. Oftast är det då man hittar grejer. Får väl se vad impulsen säger i morgon efter jobbet.

Sitter här och är utmattad i kroppen. Slog slag i sak och körde ett dubbelpass. 1 timmes bollpass styrka tätt följt av 1 timmes step dance. Bollpasset var riktigt bra, så det får det nog bli nästa torsdag igen. Det är en härlig känsla när man sitter och känner att nästan varenda muskel är utmattad. Ska bli gött att sova med andra ord.
Bäst av allt, sambon överraskade med en hemmalagad soppa när jag kom hem, han kan om han vill. Jättegod var den.
 

Igår var arkitekten här och visade vad han hade skissat upp. Såg kanon ut och nu känns det som om vi är på väg någonstans. Blev så inspirerad att jag lagade lasagne, diskade upp, bjöd på kladdkaka, och tvättade lite. Ibland kommer energin. Sen på kvällen var jag bara tvungen att måla mig ett kök på ikea. Så nu tror jag att jag vet hur det ska se ut också. Har en klar bild för mig hur jag vill att huset ska se ut när det är klart, nu gäller det bara att förverkliga den utan att bli ruinerade =) Men trägen vinner!!!
 Mitt slott!!!


I helgen blir det lite fest hos ett par kompisar. Ska bli sköj att träffa dem, var ett tag sedan. Fast som vanligt återstår frågan vad man ska ha på sig??? Japp, där kom motivationen till att åka och shoppa jag "behöver" ju något nytt till helgens fest =) Visste väl att det fanns en anledning.

Sov så gott det tänker jag göra (om ingen ringer och väcker mig tidigt i morgon bitti vill säga)

crazy work

Pust! Denna veckan började ju sådär. Har jobbat som fan, händer saker hela tiden. Vi är 6 man kort på en och samma gång, har aldrig hänt tidigare, plus att vi är en lastbil kort. Kunde inte sova i natt för det var för många olösta trådar som snurra i huvudet. Vaknade stup i kvarten. Så nu är jag rätt sliten känner jag efter 2 dagar på jobbet och en sömnlös natt.

Skippade promenaden idag tyvärr, men jag orkade inte helt enkelt. Känns som om jag blivit överkörd av en lastbil, ha,ha

Ne, ska gå och lägga mig en stund och försöka ta en powernap, och se om jag orkar laga lite mat sen.
zzzzzzzzzzzzz

Helgen snart slut!

Sitter i soffan med en sovande råtta på ena sidan och en snarkande sambo på andra =) Enda människan som är pigg idag är tydligen jag. Eller, pigg och pigg, inte sovande kanske är mer rätt ord.

Helgen har varit kanon. Jag och Sandra drog till Örebro och gick på IKEA och shoppade lite. Hittade massor, bra och ha grejer, sånt som man kanske skulle klarat sig utan, men som var SÅ billigt, så det hamnade i krogen ändå. Typ en citronpress på hantag, vet aldrig när man kan behöva en sån. Men förhoppningsvis kommer allt jag köpt till använding minst 1 gång i alla fall.
 

Gick en runda i de "vanliga" affärerna också, Sandra hitta lite grejer på Gina och vi båda hitta örhängen på Wedins. Sen fick jag syn på en skjorta på jack and jones, och nej inte till mig själv, utan till sambon. Jättefin var den så jag var bara tvungne att köpa den till honom. Annars hittade jag inget annat till mig själv, men å andra sidan var jag väl inte så kapitalstark sådär helgen innan löning heller.

På kvällen fixade vi till en god middag, blomkålssoppa med champisar och gott tilltugg genom baconlindad haloumiost. Det gjorde vi bra Sandra! Chilla framför melodifestivalen, som väl inte var någon jättehit denna gången, Frida var bra, men annars så vet jag inte. Kristian ringde strax efter 12 och ville hem från herrmiddagen. Åkte ut dit och blev kvar där en timme och lyssnade på allt mellan sex och göra på sig!?, innan vi knökade v40 full med 4 karlar i bak och jag och kristian i fram. Men det gick!

Idag fick Kristian sin skjorta när han vaknade, han blev jätteglad och tyckte om den och den passade. Kunde ju sparat den tills han fyller år som Sandra sa, men samtidigt så kunde jag inte hålla mig. Ville ge bort den med en gång. Annars har det inte hänt mycket med en bakfull sambo i huset. Har bakat en kladdkaka som blev misslyckad, torr tyvärr =( glömde av den i ugnen. 

Snart är även denna helgen slut, tiden bara flyger iväg nu för tiden så det är nog snart helg igen.

Börjar kännas lite jobbigt, det är verkligen fest varje helg denna månaden. Usch, bara tänka på 4 st bakfyllor känns jobbigt. Men får väl hoppas att det var roligt dagen innan i alla fall.

Japp, så har man fått skriva av sig lite igen. Hoppas alla haft en bra helg!

step it up

Nyss hemkommen från ett step dancepass. Svettigt värre, men det var roligt som tur var. Innan dess tog jag och Sandra en långpromenad, tjöta skit och svängde in en snabbis på Skapande händer. Mycket fint där inne, tänk om man bara hade lite pengar också. Chilla lite hos Sandra innan det var dags för träningspasset. Bidde lite stressigt, skjutsade i väg Sandra till kalas, men jag hann med 5 min marginal och mer behövs ju inte som tur är. Väl på passet träffade jag på Sara och Jessica, inte träffat dem på länge.

Sambon ville att jag skulle köpa med mig mat, men icke, för en gångs skull stod jag emot och körde raka vägen hem och käka gröt och macka. Han blev lite gnuttig och stannade kvar hos sina föräldrar, men det är rätt gött att vara lite ensam här hemma också.

Äntligen fredag i morgon. Denna veckan har jag varit lite disorienterad. I tisdags trodde jag att det var fredag när jag vaknade och idag har jag trott att det varit onsdag, så jag är inte alls med i matchen men jag tror i alla fall att det är fredag i morgon. Ha,ha ibland är man med.


Dags att koppla av lite i soffan och kika på vad blir det för mat på tv4+
Tjosan på er

Uttråkad och trött

Fick jobba över lite idag. Händer det något så händer det på eftermiddagen eller snortidigt på morgonen, men så är det.  Enda fördelen var att Sambon hann komma hem före mig, händer inte så ofta. Annars har jag verkligen inte gjort många knop. Höll på att somna i soffan vid halv 9, men jag segade mig ur det genom att gå och hänga tvätt. Helt hopplöst tvätten tar ju aldrig slut. Never ending story.

Har precis duschat och bytt i sängen. Vardagslyx. mmm......

God natt


som vanligt

Jobbet rullar på som vanligt, många borta och sjuka men det har löst sig ganska bra ändå tycker jag. Får väl se hur det går i morgon, det är ju bara tisdag än.

Åkte hem efter brallan och for till Råda. Plockade upp Sandra på vägen som tagit sig en promenad redan innan promenaden !? Traskade som vanligt och tjötade skit med Sandra och Karin. Sally for fram och tillbaka som den hund hon är =) Hon blir alltid lite extra exhalterad när man är någonstans där hon aldrig varit förut. Frida kunde inte i dag tyvärr,  men snart har hon ju en barnvagna att släpa på för att optimera träningen =). Ska bli spännande med ännu en liten parvel i gänget.

Efter promenixen stack jag in en sväng på matmagasinet och inhandlade lite basvaror som var slut. När jag kom hem hade sambon faktiskt kockat!!! Underbara älskade! Så himla gött att komma hem och så är maten färdig. Så hade ju "Svärfar" lämnat semlor till oss. Och där rök nyttan med promenaden. Svag karaktär som jag har kunde jag inte motstå den, fast jag egentligen inte är något fan av semlor, gillar kanelbullar mer =) men men, bjuds det så...

goodi, goodi


man ligger i... eller inte

tiden går fort när man har roligt eller hur är det man brukar säga. Var en vecka sedan jag skrev sist. Har varit lite och stå i helt enkelt.

Alla hjärtansdag firades med att gå på bio och käka på troja. Var helt ok, förutom att maten var kall och köttet var segt som attan. Men töntig som man är säger man inte till. Fast å andra sidan var vi så hungriga då, klockan var halv 10 och vi hade inte käkat sen lunch.

Helgen var LUGN, såg på film och softade. Tog mig en promenad på lördagen, men söndagen orkade jag inte ens utanför dörren. Men nu får det vara slut med lugna helger. Har haft två rikgita degar helger och det enda det resulterar i är att jag äter. Har konstaterat att jag äter när jag är uttråkad och raslös. Så bara att se till att hålla sig sysselsatt för att undvika småätandet helt enkelt.

Precis hemkommen från ett cardiopass. Jobbigt, men gött efteråt, så det bokades till nästa vecka också.

Gick hur bra som helst hos tandläkaren förresten. Hade inga hål och inte ens tandsten. KANON !!! Billigt och bra, och så fick jag  beröm av tandsköterskan också, verkar som om min sistaminutentandtrådskur fungerade.

Nopp, snipp snopp

Jäkta, jäkta

Idag har det gått i ett. Vart tog dagen vägen?  Jobba, en snabbis hem och slängde i mig lite pasta, sen brum brum mot Råda och gick en promenix med brudarna som vanligt. Sen raka vägen till Sirius för ett pass box n kick med Täng. Vi körde stenhårt i 75 min, pust va jobbigt det var. Men gött också. Får väl se hur det känns i morgon. Träningsvärk är väl oundvikligt kan jag tänka mig.

I morgon är sambon ledig, åh vill också vara det. Tänk va gött att ligga och dra sig i sängen en vanligt vardag. Men nopp, inte jag inte, jag ska till jobbet och streta fram till 2-tiden. Då bär det av mot Tandläkaren. Har gått och tänkt att jag skulle ringa in och boka en tid för att det var nog nästan 4 år sedan jag var hos tandläkaren sist. Men helt plötsligt ringde de och hade fått ett återbud, så det tog jag. Varje gång jag är hos tandläkaren får jag alltid förmaningar om att jag måste använda tandtråd. Så shit tänkte jag det har jag inte använt på år och dar. Hem drog tandtråden genom truten, kolla mig i spegeln. Såg ut som värsta vampyren, blödde nog mellan varenda tand. Ooops, får väl se vad farbror tandläkaren säger om det i morgon.  -Eh, Lena ditt tandkött ser inte så bra ut....
Bara jag inte har hål, har verkligen inte lust att lägga pengar på det just nu, inte denna månaden, inte någon månad.

Den som lever får se, god natt allihopa.

värme...underbara värme

Sitter nu framför vår kamin och värmer mig efter en promenad med Sally. Var lite kyligt men ack så gött när man kommer in i värmen. Hade tänkt gå ut och gå med en gång efter jobbet men då var ju inte sally hemma såklart. Men så fort hon kom hem bar det i väg mot spåret. Gick SKIT bra idag. Hon uppförde sig precis som matte ville. Så min träning börjar ge reslutat nu. Gött!

image26

Sociala söndag

Uppe i ottan (typ 9-tiden ) och gav mig ut med vovven och gick en timme. Mötte 4 hundar och det gick ganska bra. Hon reagerade bara på en av dem men det berodde på att vi blev störda i vår kontaktövning. Men det är lite retligt när hon gör utfall, men som sagt 1 av 4 är väl helt ok, det går framåt i alla fall. Övning ger färdighet förhoppningsvis.
Idag blir det sociala söndag som gäller. Ska i väg och städa hos farfar och sen vidare till mamma och pappa och slutigen på kalas hos syrran. Då blir det high life med två små busfrön som springer omkring hela kvällen. Men de är underbara.

Får väl säga att melodifestivalen var sådär igår. Men å andra sidan så brukar första delfinalen vara ganska kass. Men Amy Dimond var ju bra tyckte jag i alla fall. Får väl se vad som erbjuds nästa vecka =).

Måste bara skriva något som jag läste som är så bra:

" Vi har aldrig haft så mycket fritid, blivit så gamla-
ändå upplever vi bristen på tid större än någonsin"

Så känner jag nästan jämt?

Melodifestival igen

Hade en riktigt schönt fredagskväll igår. Åkte till systemet och inhandlade lite smått och gott.  Hade tänkt köpa sushi, men de hade tydligen slått igen, för jag hittade inte hej sushi i alla fall. ( skulle ju kunna tyda på dåligt lokalsinne) Så jag fick glatt åka hem och göra egen sushi i stället. Men det gjorde inte så mycket blev väldigt gott i alla fall. Sen var det bara softa i soffan hela kvällen
.


Gick och la mig ganska tidigt, var rätt trött. Men vid halv 5 på morgonen vaknade jag av ett ljud som jag hatar. Ljudet av tv-spel. Sambon har alltså suttit uppe och spelat tv-spel hela natten. PMS:ig som jag var gick jag upp och gjorde väsen av mig så det stod härliga till. Stängde av tv-spelet under protest och skällde så lungorna höll på att spricka. Vet egentligen inte varför jag blev så sur, men det blev jag i alla fall.

Gick upp och tog mig en långpromenad med Sally innan frukost. Var riktigt gött att komma ut även om vädret inte var någon hit. Kom hem runt halv 12. Sambon sov så klart. Men vakna när jag kom hem. Vi mös i soffan hela morgonen, (lunchtid) =) och allt var glömt och förlåtet. Sen framåt tvåtiden drog jag ut till Lovene för att hälsa på innebandysambon och hennes lillprins. Så himla charmig han är. Vill ju bara äta upp honom. ATT man blir sugen på en själv eller vad. Sambon tyckte jag skulle åkta och hälsa på Karin oftare när jag blev så sugen =)

Ikväll blir det väl melodifestival, standard och tradition vid det här laget. Det är lite kul att se vad som bjuds varje år.

Vad gör alla andra denna lördag?

ingen radio =(

Jag har ett jättestort I-landsproblem. Min radio fungerar inte i min bil och hur kul är det att åka bil utan musik? Eh, för oss tjejer som inte njuter av motorljudet så är det lika med döden. Nu har jag lyssnat på samma cd-skiva sen i november. Och visst jag har bytt skiva några gånger men bara att inse fakta alla skivor jag har är sönderlyssnade tyvärr. Nu kommer det mest tragiska av allt, att man inte orkar fixa en ny skiva. MEN det har jag gjort idag så nu ser jag fram emot lite ny musik i morgon, men även återupptäckt gammal musik.

Var på spinning core idag och jag har verkligen haft ångest hela veckan, gillar inte spinning någonstans men nästan alla andra pass var fullbokade. Men jag får nog erkänna att det var riktigt gött faktiskt. Orkade med tempot även om man styr till största delen själv hur jobbigt det ska bli. Så det kanske får bli det igen nästa vecka. Men jag vågar inte boka något, för jag ska på box n kick på tisdag och då brukar man inte komma upp ur sängen efteråt så det är lika bra att ligga lite lågt där =)




Syrrans sambo fyllde 30 i fredags och vi ska dit i helgen och fira honom lite. Precis lagom när jag börjar få ångest över vad man ska införskaffa för present till honom så ringer mamma och säger att det är fixat, Bara SÅ bra, brorsan  hade fixat lite med det så det enda jag behöver göra är att punga ut pengarna. Underbart när någon annan fixat, när man själv känner att man har kass fantasi och ingen tid. Tackar och bockar!

Sambon är som ett barn på nytt, sitter och spela tv-spel. Inte alls min grej, men han är helt såld. Skulle nog kunna sitta i dagar om ingen petade på honom.  MÄN!!!

Får nog gå och mysa lite med min lilla dogg, känner mig inte sedd här där jag sitter, tänk er att man är brädad av ett jävla tv-spel. Fuck SONY,

I morgon är det äntligen Fredag, Känn på den....

finns inget som inte lite träning fixar

Hann inte med att träna något förra veckan och det märks, för gud va trött jag var. Igår var jag ute och gick och idag har jag kört en timmes step. Humöret är 10-gånger bättre. Till och med så att sambon märker av det. Så vi har gjort en deal, han ska skicka i väg mig på träning så fort jag börjar bli vresig. Undra bara vad jag ska göra med honom när han är vresig ? Får nog fundera lite på den, tips någon?



Det är bara att inse att det är jävligt nyttigt att träna, framförallt för att få ut de aggressioner man bygger upp under dagen på jobbet. Sen blir man bevisligen på bättre humör och piggare. Vivala Training!

Fick nya sängkläder i julklapp och jag måste bara säga att jag sover som en gud i dem. Så himla go´a. Att något så enkelt kan vara så uppskattat. Finns nog få saker som man gillar så mycket som sin säng, kudde  och täcke. Underbart!



Jag är så himla dålig på att läsa böcker. Har typ 3 böcker här hemma som jag har börjat läsa men sen så kommer det saker emellan och så blir de liggande. Är skitdålig på att läsa innan jag går och lägger mig för jag somnar nästan omgående. Sen vet jag inte när jag ska få tid att läsa. Men jag vill....

Tänk att få resa utomlands, en längre resa för att se sig om lite. Känns som om alla mina gymnasiekompisar har varit ute och rest runt i världen, en annan har åkt på en och annan charter liksom. Och det är ju verkligen nu som man ska passa på. Har inget som binder en, men så var det ju det där med pengar också. Kommer ju så mycket annat emellan hela tiden som suger upp pengarna man sparat. Fast egentligen handlar det ju om piroriteringar. Får nog börja prioritera om, spara som fan, leva fattigt ett tag framöver och spara ihop så man kommer iväg innan man är 50 =). Åh, va gött det vore.

Globetrotters here I come! (at least I hope so)

var tvungen att prova =)

Flängde in på Tängs blogg och såg att hon hade fått ett porrstjärnenamn Baby lovedoll och sen fanns det ju en länk till sidan och jag var ju bara tvungen att prova.  Gissa mitt namn då?


FIONA FINEASS
Ha,ha,ha

Kanske får bli till att utforska vad Fiona Fineass har för färdigheter i sängkammaren
GRRR!!!

Tisdagsklubben

Körigt som vanligt på jobbet, allt händer på en och samma gång. Sen i bland känns det som om vi får all skit. Om någon gör fel så är det vi som får städa och det är rätt otacksamt. Men jag gillar mitt jobb, fast det är en hat/kärleksrelation.

Efter jobbet blev det en promenad som vanligt med brudarna. Sandra övergav oss i dag för att åka till fjällen och åka bräda. Men vi förlåter henne =). Trevligt som vanligt att traska och tjöta med brudarna. Tack för en trevlig promenad mina godingar.

Väl hemma igen fick det bli lite pastasallad och sen bänka mig framför tv. Tisdagar är tv-dag helt enkelt. Gossip girls och I hvuudet på gynnig. Fast jag saknar desperate måste jag erkänna. Men det kommer väl tillbaka i höst kanske.

Nu väntar en varm dusch och sen marsch i säng.

Måste bara säga till alla mina vänner att ni är underbara
Tack för att ni finns!

That´s it for now
over and out

Soft söndag

Idag har det inte gjorts många knop. Sett 2 nya filmer, helt ok som tidsfördriv. Både jag och kristian har varit för lata för att elda, eller snarare vem som ska gå och hämta ved, så vi har legat under täckena i soffan =)
Gött det med i bland, mysigt att ligga under täcket ju!

Sen var vi en sväng och hälsade på hans morfar, som faktiskt såg riktigt pigg ut. Efter det en tripp till hjertbergs för att inhandla lite basvaror. I samma veva ringer jobbet, så då var det bara att börja samordna lite. Men det löser sig förhoppningsvis.

Nu är det snart dags för bingen, och vad som händer mellan lakarnen återstår att se
GOD NATT!

Bullmamma!

Idag har det varit bakdag.

Börja dagen med att åka och handla lite jäst och grejer, sen raka vägen hem och satte igång. Älsklingen låg och sov hela förmiddagen så lagom till han vaknade så hade jag gjort soppa och till det nybakade Brödkakor. Gött som fan. Och varför nöja sig med det så det fick bli kringlor och godast av dem alla Bullar! Har ju varit sugen på det jättelänge så idag blev det slag i sak. Tog sin lilla tid, men det var det värt. Nu ligger bullarna i frysen och väntar på att bli uppätna. Så har ni vägarna förbi så vet ni vad jag bjuder på =)

Annars har det varit filmtajm denna lördag. Har sett

Alla tre var bra, inte ofta man ser så många filmer och gillar alla. 
under kvällen blir det
 
Får väl se om den också är bra.

Sköt om er därute!

Mitt egna lilla gnällforum

Det känns verkligen som om jag har skapat mig mitt egna lilla gnällforum här på bloggen. Läste igenom de
senaste inläggen och man kan väl konstatera att jag mest gnäller, men what the fuck!


Idag har inte varit mycket bättre. Telefonen ringde halv 5 i morses och en chaufför var sjuk. Trouble, trouble...
Så dagen har fullkommligt skenat i väg. Har nog suttit i telefon nonstop känns det som och problemen har bara fortsatt. En sån där shity friday, där jag kännt mig som i the trumanshow.

Hade verkligen sett fram emot att komma hem och chilla och äntligen ta helg, men som vanligt går inget som man tänkt sig. Sitter här och väntar på att jobbet ska ringa så jag kan lösa de sista knutarna, lagom kul en fredagkväll.

Så nu när jag gnällt av mig känns allt mycket bättre
 

Trevlig helg på er!

RSS 2.0