Melodifestival igen

Hade en riktigt schönt fredagskväll igår. Åkte till systemet och inhandlade lite smått och gott.  Hade tänkt köpa sushi, men de hade tydligen slått igen, för jag hittade inte hej sushi i alla fall. ( skulle ju kunna tyda på dåligt lokalsinne) Så jag fick glatt åka hem och göra egen sushi i stället. Men det gjorde inte så mycket blev väldigt gott i alla fall. Sen var det bara softa i soffan hela kvällen
.


Gick och la mig ganska tidigt, var rätt trött. Men vid halv 5 på morgonen vaknade jag av ett ljud som jag hatar. Ljudet av tv-spel. Sambon har alltså suttit uppe och spelat tv-spel hela natten. PMS:ig som jag var gick jag upp och gjorde väsen av mig så det stod härliga till. Stängde av tv-spelet under protest och skällde så lungorna höll på att spricka. Vet egentligen inte varför jag blev så sur, men det blev jag i alla fall.

Gick upp och tog mig en långpromenad med Sally innan frukost. Var riktigt gött att komma ut även om vädret inte var någon hit. Kom hem runt halv 12. Sambon sov så klart. Men vakna när jag kom hem. Vi mös i soffan hela morgonen, (lunchtid) =) och allt var glömt och förlåtet. Sen framåt tvåtiden drog jag ut till Lovene för att hälsa på innebandysambon och hennes lillprins. Så himla charmig han är. Vill ju bara äta upp honom. ATT man blir sugen på en själv eller vad. Sambon tyckte jag skulle åkta och hälsa på Karin oftare när jag blev så sugen =)

Ikväll blir det väl melodifestival, standard och tradition vid det här laget. Det är lite kul att se vad som bjuds varje år.

Vad gör alla andra denna lördag?

Kommentarer
Postat av: Therése

Sitter hemma och kollar melodifestivalen. Det var väl inte så mycket att hurra för. Hur kan Christer sjögren gå vidare... Hoppas den andra låten som går vidare är bättre.
Kramar

2008-02-09 @ 21:21:02
URL: http://tess.zoomin.se
Postat av: Karin

HA ha det är bara att komma ut=)

2008-02-10 @ 10:11:05
URL: http://www.innebandysambo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0