Utmaning tackar man inte nej till

Sandra jag antar din utmaning!

Hur svarar du i hemtelefonen?
 Hej det var Lena

Hur svarar du i mobiltelefonen? Ah, det är Lena
Ringer det mycket till dig? Kan jag inte påstå. Är jag inte på jobbet är telefonen tyst

Ringer du mycket? Ne, inte privat

Vem ringde du senast? En chaufför på jobbet

Hur mycket pengar har du?  Inte ett öre i plånboken, förhopningsvis mer på kontot =)

Senast kramat och när? Älsklings sambon

Antal timmar sömn inatt?  9 timmar

Sov du ensam? Ne, sambon låg bredvid och snarka =)
Vem sov du hos senast?  Mamma och Pappa tror jag, men de var inte hemma

Vem sov hos dig senast? Ellis

Vem vet mest om dig? Kristian tror, jag men mina underbara vänner Karin, Sandra och Frida ligger inte långt efter.

Vem vet du mest om? Kristian

Vad ser du fram emot? Helgen, lugn och ro, vila ut, tystnad, inget jobb!!!

Vad vill du ha just nu?  En puss, och det tänker jag ta mig en så fort jag skrivit klart!
Vem hånar du?  Det är väl onödigt!

Vem längtar du mest efter? Ingen för tillfället, vill mest vara ifred tyvärr.

Vem vill du helst slippa? Jobbiga människor som aldrig håller käft och bara gnäller.

Vem stör du dig på? Finns en och annan

Vem vill du sova bredvid inatt? Sambon såklart

Vilken buss åker du oftast? 200 när jag är full och för snål för taxi =)

Vilken årstid är det nu?  HÖST....va är det inte höst?

Anser du dig själv snygg? Nja, man får väl inte erkänna sånt eller..`.?

Har du varit kär? Jag är kär!

Är du kär nu? se ovan!

Är du en bra partner?  Jag har mina stunder, men som med allt annat, det går väl upp och ner.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja

Vad åt du senast?  Tacos

Är du polare med grannarna?  På landet känner man sina grannar, men polare? nja

Har du varit på ett party? Ja, ljus, plast kryddparty you name it, Har t.o.m varit på partyn där man dricker sprit ;)

Har du varit utomlands? Ja, utanför gränsen har man väl varit några gånge, men alldeles för få

Var är dina syskon just nu?  Syrran kanske nattar barnen, och brorsan håller om mimmis mage  kanske =)

Vilken tid gick du upp imorse? 06:30

Vad gjorde du kl 2 inatt? Nassa, möjligen slog lite på kristian att han skulle sluta snarka.

Vad är det första du gör på morgonen?  Tar på mig mina tofflor, bästa medicinen för kalla golv.

Vad ska du göra efter det här?  Se på antikrundan, lagom roligt men man får kompromissa när man är sambo.

Så, lite tidsfördriv är aldrig fel. Tack Sandra


Fortfarande trött...

Börjar ge upp nu, har varit förkyld i över 2 månader och det går aldrig över. Har haft ont i halsen varenda natt i 65 dagar. Men jag vet ju att det inte är någon ide att gå till läkaren, han skriver väl bara ut alvedon, och det är verkligen slöseri med tid. Känner mig trött och hängig. Idag när jag kände efter blev jag nästan rädd för mig själv. Hade verkligen ont överallt. Ont i huvudet, halsen, höften, magen och så mådde jag illa på det. Bara att ignorera, tjänar inget till att känna efter, bara tuta och köra och hoppas att det går över.


Blåser massor ute, men det gillar vi, då är det bra drag i kaminen. Finns ju inget bättre än att sitta och mysa i värmen när man vet att vädret utanför är kasst. Tyvärr har Sally tagit min plats på älsklingens mage =(
Men hon kanske flyttar på sig snart, om jag säger att hon måste duscha eller nått, he,he....
Nee, hon e så söt när hon sover så jag kan inte!



Blir nog tv-tittande resten av kvällen var ett tag sedan nu känner jag. Vad gör alla andra i kväll?

Hemma igen!

Ja, då  var man hemma efter en tripp till Södertälje med jobbet. Gött att sova på hotell men lite ensamt blev det allt. Vaknade tidigt av att ett larm gick,  Av med täcket och rusar upp, trodde det var brandlarm. Men när jag lugnat ner mig så insåg jag att det var ett annat slags larm. Så jag gick och la mig igen, och nassade lite till innan det var dags för hotellfrukost! Åt ett jättegott bröd där, med solrostorkade tomater i, smakens var det.

Väl tillbaka på jobbet gick det i ett, hann inte ens tillbaka till jobbet innan cirkusen var igång. Men så är det väl när man är borta i 2 dagar.

Kom hem slutkört och jättetrött, lite småvresig. Då är det tur att man har en sambo som kan ta hand om en. Han åkte och hämtade pizza och sen när han kom hem hade han köpt en bukett tulpaner till mig. Ibland e han bara för gullig. Blev så himla glad, älskar honom.
Fina va?

Somnade mätt och nöjd vid halv 9

Seg idag

Har varit massor att göra på jobbet idag. Måndagar som brukar vara så lugna, men inte i dag som sagt. Fast å andra sidan så har jag ju fått gjort massor =)
Imorgon bär det av mot Södertälje för att hålla intervju med 5 pers. Dan kommer verkligen gå i ett. Måste börja tidigt för att jobba undan lite på morgonen och sen åker vi vid 8-tiden. Håller intervju från halv 2 fram till 19. Shit att man kommer vara trött i huvudet.

Efter jobbet var det bara att laga mat, fick bli varmkorv med bröd. Lätt och smidigt. Sen när vi käkat åkte vi och handla på Hjertbergs. Dyrt blev det också. Men nu är kylen full med gött!



Hade tänkt gå ut och gå i dag, men jag hoppar nog det. Är verkligen så himla trött och seg. Både jag och sambon var som ufon i affären. Stod säkert i 10  min vid rengöringsmedel och tvättmedel. Stod båda två och läste på förpackningar. Ibland är man bara för väck.  Fast innan jag helt förslappar mig måste jag ju göra de dagliga sysslorna,  tvätta och diska.



Ungefär såhär känner jag mig!

Ha det gött alla!

Slött...

Vakna med värsta huvudvärken imorses. Försökte somna om men det gick inte. Gick upp och tog mig en värktablett men den hjälpte tyvärr inte heller, men man mår väl som man förtjänar. =)


Idag har vi mätt på huset så det stod härliga till, både invändigt och utvändigt så nu kan vi snart få ritningar på det. Så himla snällt av Håkan att ställa upp och hjälpa oss med detta. Sen kan vi söka bygglov, och förhoppningsvis börja bygga ut i vår. Och om allt går bra kanske det kan stå klart i höst. Kanske lite optimistiskt, men varför inte.

Nu tycker jag nog att jag har gjort mitt idag,
nu får det bli soffan resten av dagen så jag kan njuta av min bakfylla.                 

Lördagkväll med brudarna

Blev ett helt gäng med tjejer hemma hos Sandra. Spelade spel, tjöta skit, tog kort och drack vin. Fuller blev jag med, och vi drog till Eddis när klockan närmade sig midnatt. (och vi som sa att vi inte skulle ut) Fick höra 1 låt av Vincent som spelade där, innan han sluta spela. Såg honom inte ens, så kan det gå, nu gick vi väl inte dit för att lyssna på honom i och för sig.
 
Kvällen avslutades med att jag fick betala för shots som jag inte beställt, hatar sånt och blev jävligt sne, speciellt när man får det kastat i ansiktet och bartendern hotar med att hämta vakten? Japp, Jag tände på alla fyra, blev fly förbannad, betalade skiten och drog därifrån. Och det var väl tur det för då hann jag med bussen hem. Men bäst av allt var att jag fick skjuts hem av 2 killar, gött att slippa gå 4 km i högklackat.

Allt som allt var det en bra kväll helt enkelt.
 

Lördag, ensam men upptagen

Älsklingen drog (höll på att skrviva dog?) tidigt i morses. Då var det MC-mässan i gbg som hägrade. Han och några polare drog i väg och ikväll ska de gå ut och göra GBG osärket. Känner en klump i magen, vill ju kunna lita helt och fullt på honom, men har man blivit bränd är det svårt. Men älskar man någon måste man släppa det och lita på dem i alla fall, annars kan man inte fortsätta.
Hundparning förbjuden.

För min del blir det tjejkväll hos Sandra. Blir nog massa tjöt och spela spel, tror jag. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Massa skratt hoppas jag, för det var längesedan nu som jag skrattade en hel kväll. Vet ju inte ens vilka som kommer, blir en nice surprise.

Kikar ut genom fönstret och som vanligt grått och trist. Men jag ska nog trotsa vädret och ge mig ut på en promenad med min lilla vovve. Hon blir ju så glad då och jag behöver röra på mig så jag vaknar till. Helt sjukt när man sover till 10-tiden och är ändå trött.

Singing in the rain, yes i´m singing in the rain, and what a wounderful day!

Värsta datahackern, WHO ME?

He,he jag är inte så dum som jag ser ut. Har nu på helt egen hand fixat mitt virusskydd på datorn igen. Kanske inte krävs något geni för det direkt men jag känner mig ändå stolt.  Så nu kan jag surfa igen, yeyh

Lyckades faktiskt komma iväg en sväng till stan efter jobbet, kom ju därifrån lite tidigare, en kvart i alla fall =). Det blev en sväng in på kicks där det fick bli ny rouge, ögonfransfärg och lite ny BUS. Något blek nu för tiden.
Sen vidare in på lindex, där det fick bli lite ny hårfärg och avsminkningsservetter.


Det fick bli lite räkor såhär på fredagkvällen. Smakade bra! Det enda som fattades var vinet,
men det bidde inget tyvärr. Lagom ansträngande att "laga" räkor och baguette en fredag när man är lite trött och siten.

 
Sen blev det totalrenovering av lilla mig =) Tvingade sambon att färga mina ögonfransar, han kanske inte var rätt man för jobbet, för jag vet inte om de blev någon förändring, men han ska ha eloge för att han hjälpte mig. 
 Tack älskling!

Sen blev det toning av håret. Har tröttnat på att var blekt med utväxt hela tiden. Dax att bli jordnära!!!
Och sist men inte minst insmörjning av bus, en ny så jag har ingen aning om hur resultatet kommer att bli, men det är väl bara att hoppas på det bästa.
 

Känns gött, har faktiskt varit igång hela veckan och rört på mig varje dag, (förutom idag) men fredagar är slappar dag helt klart. Oavsett så har jag kännt mig piggare och mer uppåt denna veckan än jag gjort på länge.            God Natt !


Tacofisk

Typiskt nog så fick jag jobba över lite idag och självklart så glömde jag träningskläderna hemma i morses. Så det blev lite stressigt. När jag tillslut kommit ut från kontoret, och kryssat mig fram bland truckar och lastbilar och slängt mig in i räservolvon så är det självklart stop vid tåget. Blir ju lagom nipprig, bara att trumma på ratten och sjunga högljutt till någon låt för att inte bli allt för stressas. Väl hemma så bytte jag väl om på nolltid och slängde mig i bilen mot träningen. Idag blev det step, svettigt värre, men det var rikgit roligt i dag för jag kände verkligen att jag orkade betydligt bättre än förra veckan så nu är det på väg åt rätt håll igen.

Sambon bad mig lite snällt innan jag åkte hemmifrån att köpa snus till honom. Visst! Fick bli tripp till Hjertbergs. Men fan va dyrt det har blivit med snus. Shit, blev ju över en hundralapp på 3 dosor. Svider ju om man säger så, men å andra sidan kanske det är billigt pris att betala för att slippa en grinig sambo ?




Snappa upp ett recept på nätet idag. Tacofisk. Var ju bara tvungen att prova. Ganske enkelt, blanda salsa och matlagningsgrädde. Häll det över fisken och smula över nachos. In i ugnen i 25 min. Men jag tyckte nog att det var ganska smaklöst. Fick toppa med lite mer salsa och då blev det helt ok.
Tacofisk

Är lite orolig för min vovsing. Hon verkar inte riktigt kry. Nosen är torr och hon dreglade förut. Det är så jobbigt när man märker att hon mår dåligt för man känner sig så maktlös. Vad kan man göra? Bara att hoppas att det går över, och att matte överreagerar.
image8
Mattes lilla älskling!

Det är nog dags att gå och göra allt det där som man längtar efter att göra, nämligen diska och tvätta!
Wish me luck!

God Kväll


Hurtig?

Nu går vi mot ljusare tider och det märks. Jätteschönt när det blir ljusare längre på dagarna. Ljus behövs verkligen nu med två månader av mulet. Så idag tog vi mod till oss och gick 5km slingan i råda, den som inte är uppljust. Var lite mörkt och kusligt på sina ställen, men då satte Sandra på ficklampan, hon är alltid förberedd och är hon inte det så har hon alltid någon lösning i väskan =). Bra att ha med sig med andra ord. Var gött i alla fall att knalla idag igen, och vädert var ju perfekt.

Efter promenaden bar det av mot corepasset. Var fullbokat och blev nästan lite trångt. Fick med andra ord svettas i en halvtimme till och träna lite mage och rygg. Börjar faktiskt bli rätt bra på att balansera på bollen, inte världsbäst kanske men det tar sig i alla fall.
 



Om en halvtimme blir det till att bänka sig framför tvn för då är det i huvudet på gynning.
Skratta gött förra veckan så det blir ett måste.

Nopp, nu måste jag gå och elda lite, fyser ju!
Tända en brasa och sen gå och spola varmt vatten på mig, göttit det!



Hm,,,

vilken dag måndagar är! Satt som ett fån i morses, där stod en kille och jag fatta inte varför han stod där och hängde.  Han presenterade sig och jag presenterade mig tillbaka, sen sades inget och jag bara stod som ett frågetecken. Sen gick det upp ett ljus, hade ju bokat in en intro av en nyanställd. Säger bara det måndag morgon, hjärnan är inte rikgit på allerten tyvärr. Ja, ja fick improvisera lite och hoppas att han fick någon behållning i alla fall.
Det gick av bara farten idag, kom hem, vek tvätt, sorterade sockar, hängde upp ny tvätt, satte på en ny tvättmaskin, la in tvätt i garderoben och sen skala jag potatis. Övertala sambon att en promenad skulle sitta fint, så vi trissa upp Sally bus som blev helt till sig. Så vi åkte i väg och tog 2 varv i spåret, jag med stavarna och sambon med Sally. Kändes riktigt gött att komma ut, kände mig trött och hängig plus att jag hade huvudvärk. Men efteråt så kändes allt  mycket bättre.

Åh, ATT man blir trött på telia!!! Måste förnya vårt säkerhetsskydd på datorn, men det är ju fan ett helt jävla projekt att fixa det. Speciellt när man inte har ordning på sina papper, slarvmaja själv! Men värst av allt är att de inte kan erbjuda en hjälp över telefonen utan hänvisar till hemsidan. Säger bara det att det är tur att man inte är 80 bast, kan ju bara tänka mig hur det är för dem. Fast å andra sidan så känner jag mig som en 80 åring när det gäller datorer. De ska ju bara fungera utan att man ska kunna en massa tekniska termer och skit. Synd bara att man inte har en sambo som är lite slängd på detta. =(

Ne, usch är verkligen inte på humör idag. Lite små pisst på typ allt och ingenting. Men vem fan har sagt att man måste vara glad jämt då?



peace out

Äntligen!!!

Efter 6 år har vi äntligen fått ordning i tvättstugan. Har grejat med det hela helgen och nu äntligen har jag fått det som jag vill. En fungerande tvättstuga som man faktiskt kan gå in i utan att få kläder i hela ansiket. Shit va mycket skit man samlat på sig och bara knökat in i tvättstugan. Slängde säkert 4 icakassar med sånt som man inte ens kom ihåg att man hade. Hela dagen igår gick åt till att plugga rör, sätta upp torkställ och och ställa in garderob + en ny bänksskiva som man kan lägga tvätten på =).  Och så all skit som man kastat ut då.

Men jag har allt hunnit med en hel del idag också, så denna helgen har jag verkligen inte legat på latsidan, inte ens vad det gäller matsidan. Hemmagjord sushi i fredags och nu puttrar en porterstek på spisen. Städat har jag gjort med både hos min farfar och hemma hos mig själv. Gud va gött det är när allt är rent och fint och man har ordning omkring sig. Något jag borde prova oftare har jag en känsla av =P

Jag har till och med hunnit med att jobba lite idag, ringde en chaufför och behövde hjälp så det var bara att sätta igång.

Ne, jag får nog gå och skala lite potatis så jag får in gratängen i ugnen så den hinner bli klar innan svärföräldrarna kommer på middag. Någon måste ju komma hit och se hur fint vi har fått det och säga att vi har varit duktiga. Fast å andra sidan så handlar ju hela detta inlägget om hur duktig jag tycker att jag själv är, HA, HA något självgod man är.

Hoppas alla haft en trevlig och schön helg. Kramar på er!


VI KLARA DET!

Japp, efter ett bråk om vems fel det var att det blev fel och en massa surande så gjorde vi de ändringar som behövdes på rent vres. Måste erkänna att det är gött att vara ihop med en kille som är lite händig ibland. Han kom med värsta braiga idén så vi slapp måla om i alla fall. Så nu sitter den där, vårt egna överskåp.

NICE!!!



Helvetes, jävla skitskåp!

Bara att inse att jag INTE ska bli snickare i alla fall. Framförallt inte möbelsnickare. Har precis satt överskåpet på plats och det passar inte, är 0,5 cm för brett så därför får vi inte dit taklisten. ( och vi som hade tänkt på allt!) Så nu är det bara att ta isär hela skåpet igen och börja kapa. Fan, helvetes jävla skit! Orkar inte,,,stön...

Kill me now!!!


värsta messen

Inatt kom älsklingen hem, har varit så tomt att sova utan honom, men nu fanns han där igen i morses när jag vaknade och det kändes tryggt.

Stackarn blev väckt i morses av att elektrolux servicekillen ringde 07:30 och skulle komma förbi och kika på ugnen som troligen är lös i fläkten så den dånar. Stackarn, han som skulle sova till 10 blev tvungen att gå upp och plocka i ordning lite, för i köket var det verkligen värsta messen. Men gullig som han är så plockade han i ordning så gott det gick på den korta tiden. Typiskt nog hade ju inte service killen med sig någon ny fläkt fast vi kommenterat att det var den det var fel på. Snacka om osmidigt att åka hela vägen från skövde utan att ta med sig det som det troligen är fel på. NEJ, han skulle komma någon gång nästa vecka och byta det. Förväntar mig att detta går på garantin för annars blir jag lite sne faktiskt om man ska behöva betala för två resor bara för att de är osmidiga, det vägrar jag.



Idag blir det dags att ta fram snabeldraken och jaga råttor. Sen ska vi installera överskåpet vi byggt i helgen, hoppas det blir fint, men det tror jag nog. Känner mig riktigt stolt att jag...eller vi byggt det helt själva.

Ne nu får jag nog fixa lite kvällsmat, magen börjar redan kurra tyvärr. Åh, blir så himla sugen på nybakade kanelbullar,  Det måste jag verkligen göra snart, finns inget godare än hembakade kanelbullar direkt ur ugnen, mumma!!!




Tyst och mörkt

zappar lite på tv, men inget som lockar. Sally ligger och snarkar bredvid mig i soffan. Det är lugnande på något sätt. Har stängt av ljudet på tv och njuter av tysnaden. Det är faktiskt ganska schönt när man bara kan lyssna till blåsten utanför harmonera med Sallys snarkningar. Med tanke på att en annan sitter och babblar i telefon i stort sett hela dagen så är tysnaden viktig.

Bidde ingen soppa på 3B, de stängde typiskt nog tidigt idag, så vi fick knalla vidare till Larssons skafferi. Tycker det är ganska mysigt där och soppan var god och även mackorna och salladerna där är goda, så det är ett säkert kort liksom. Tjöta skit i 1,5 timme med Sandra och Frida med magen =).

Tiden går fort nu och det märks att man börjar bli vuxen. Kompisar får barn, de reser jorden runt, får jobb, flyttar till storstäder. Alla har sitt liksom, men jag är nöjd med det jag har, både sambo,, familj, jobb och vänner.

Jag är oerhört sugen på att skaffa en tatuering, har funderat på det ganska mycket det sista. Ett tag ville jag tatuera över mitt ärr på foten, men nu är jag mer sugen på att skaffa en på handleden. Kanske får gå förbi en tattuerare någon dag och kika lite, höra mig för om pris och motiv. Vill ha något personligt och jag tror jag vet vad, men vi får se. Någon som har något tips på bra tatuerare i Lidköping och vad en tatuering ligger på prismässigt? En liten typ 3-4 cm eller nått. Eller varför inte denna nedan, helschön ju!!!

Utarbetad!

Jösses, vissa dagar bara flyger förbi! Som idag, det har varit fullt upp hela dagen, vem visste att man kunde bli så poppis när man har 45 mobiltelefoner på kontoret =). Har bytt mobil på jobbet idag, så det är väl bara att sätta sig nu och spana in funktionerna. Är rätt kass på sånt om jag ska vara ärlig, men som tur är finns det andra som kan som man kan fråga.

I natt kommer sambon hem från Danmark, var tomt i natt när inte han låg där bredvid och snarka. =)
Det är konstigt det där att man inte inser vad man har när det är framför näsan på en hela tiden men så fort de är borta så är det något som saknas helt enkelt.

I kväll blir det fika på 3B med några kompisar, tror jag att det blir. Sandra kommer väl i alla fall hoppas jag eftersom det var hon som skickade messet. Mysigt med fika var längesedan faktiskt. Gött att träffa goda vänner på ett mysigt cafe medans regnet öser ner utanför. Det är livet det.

Åh, pust och stön, huset ser verkligen ut som ett bomnedslag. Ska verkligen bli gött när vi får ordning i köket och tvättstugan så man kan röja upp lite för just nu finns noll förvaring känns det som så allt ligger bara spritt över fria ytor. Men till helgen då... blir det ordning i skåpet.

Nopp, nu får det bli en ipren för att bota huvudvärk och sen är det bara att dra in till stan för att träffa mina underbara kompisar.

Göttigött!

Halloncheesecake i glas
Blev lite sugen på något och då slog det mig att jag
faktiskt hade lite kesella vanilj hemma, yeey!
Då var det bara att tina lite hallon, slänga på en
klick kesella vanilj och krossa ett digestive över.
MUMMA!

Tips från coachen! =)

Jag gör ett försök!

Japp, det är väl bara att inse att världen håller på att förändras. Bloggandet är ett faktum, man vet vad ens kompisar har för sig utan att ha pratat med dem på veckor, praktiskt-ja, men lite opersonligt kan jag väl tycka. Men antingen hoppar man på tåget eller ser på när det går förbi.

Sitter här hemma och är ensam med doggen, som skulle hängt med mig på promenad, men hon var inte hemma utan fick sitta i en bil hos deklarationsgubben när hon kunde hängt med matte med kompisar på promenad. Stackars lilla brull. Men nu nassar hon så sött, så hon är nog nöjd ändå. Tog som sagt den vanliga promenaden med brudarna. Idag regnade det på oss, men det bekom oss inte vi tog i med våra stavar och tjöta om allt mellan himmel och jord som vanligt, enda som fattades var miss Sandra!

Så himla typiskt hade verkligen bokat 3 pass denna veckan men inte fan kan man få hålla sig frisk någon gång, när man har motivationen. Visst jag brukar väl träna när jag är förkyld annars, men nu har förkylningen hängt i sen början på december så det känns som om att det är dags att kurera sig!!!

På tal om att kurera fick en massa konstiga tips idag. Tydligen så kan man änvända nässpray till en massa "roliga" saker. T.ex om man blöder näsblod så kan man spraya nässpray på en bommulstuss och köra upp i näsan, för nässprayen gör så att blodkärlen drar ihop sig. Sen kan man droppa nässpray i ögonen dagen efter om de är sådär röda som de kan vara, tydligen ska det röda försvinna och sist  men inte minst så kan man tydligen använda nässpray mot öroninflamation. Och nej, jag hittar inte på utan detta kommer från en läkare. Så nässpray är ganska universalt helt enkelt. (men jag vet inte om jag vågar prova, känns ju inte så kul att spruta sig själv i ögonen med nässpray )


Nog om detta ha en go´ kväll alla bloggers!

RSS 2.0