Jag gör ett försök!

Japp, det är väl bara att inse att världen håller på att förändras. Bloggandet är ett faktum, man vet vad ens kompisar har för sig utan att ha pratat med dem på veckor, praktiskt-ja, men lite opersonligt kan jag väl tycka. Men antingen hoppar man på tåget eller ser på när det går förbi.

Sitter här hemma och är ensam med doggen, som skulle hängt med mig på promenad, men hon var inte hemma utan fick sitta i en bil hos deklarationsgubben när hon kunde hängt med matte med kompisar på promenad. Stackars lilla brull. Men nu nassar hon så sött, så hon är nog nöjd ändå. Tog som sagt den vanliga promenaden med brudarna. Idag regnade det på oss, men det bekom oss inte vi tog i med våra stavar och tjöta om allt mellan himmel och jord som vanligt, enda som fattades var miss Sandra!

Så himla typiskt hade verkligen bokat 3 pass denna veckan men inte fan kan man få hålla sig frisk någon gång, när man har motivationen. Visst jag brukar väl träna när jag är förkyld annars, men nu har förkylningen hängt i sen början på december så det känns som om att det är dags att kurera sig!!!

På tal om att kurera fick en massa konstiga tips idag. Tydligen så kan man änvända nässpray till en massa "roliga" saker. T.ex om man blöder näsblod så kan man spraya nässpray på en bommulstuss och köra upp i näsan, för nässprayen gör så att blodkärlen drar ihop sig. Sen kan man droppa nässpray i ögonen dagen efter om de är sådär röda som de kan vara, tydligen ska det röda försvinna och sist  men inte minst så kan man tydligen använda nässpray mot öroninflamation. Och nej, jag hittar inte på utan detta kommer från en läkare. Så nässpray är ganska universalt helt enkelt. (men jag vet inte om jag vågar prova, känns ju inte så kul att spruta sig själv i ögonen med nässpray )


Nog om detta ha en go´ kväll alla bloggers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0