Mors Dag

Idag är det mammas dag =). Ska ut och gratulera min kära mor idag, både på mors dag och på hennes födelsedag i förskott. Blir en social söndag idag med. Måste hämta min bil i väla, hälsa på farfar, mamma och sen tillslut ska vi även försöka hinna med kristians mamma. Men dagen är ju lång så det ska väl hinnas med förhoppningsvis.


I fredags var det gardenparty hos Frida. Hon fyller år i helgen så vi tjejer var där på lite kalajs. Frida bjöd på god mat och bål. Kvällen var trevlig. Väl inne på Delicious skulle vi lyssna på Petter som var där och spelade. Men vi hamna längst fram och jag pallar inte riktigt när man har en hel folkmassa som trycker på en i ryggen. Får lite smått panik.  Tog en taxi hem och när jag kommer hem så springer det en galning i kohagen. Blev lite nervös, men det bara kristian som var ute med pannlampan och kolla till korna på fyllan =).

Igår var det en riktig matdag. Lagade mat så det stod härliga till. Tycker det är jättekul när man känner för det och det gjorde jag igår. Mellan varven hann vi var med och förlösa 2 kalvar. På kvällen var det ju Eurovison som gällde. Men vi höll oss inte vakna till omröstningen. Såg i morses att Ryssland vann, tyckte väl inte att den var något speciell, men smaken är som baken.


Schönt trött

Är precis hemkommen från ett träningspass. Har lagat lite mat och nu sitter man här i soffan mätt och belåten.

Efter jobbet gick jag ut och gick en sväng med Frida och Karin och självklart var deras små godingar Mira och Alfons med. Båda sov så snällt i vagn respektive sulky. Blev en timme med tjöt och motion. Satt precis där den skulle. Sen var det bara att stressa vidare till Sirius för ett step-pass. Gött svettigt!

Har varit lite smått stressigt på jobbet 2 dar i rad och då är det gött att komma iväg och träna. Medicin för själen, ha,ha

Igår var också en bra dag, Jag och Sandra tog en promenad och tjöta lite skit. Så nu känner jag mig rätt nöjd. Har rört på mig 2 dagar i rad och har även ett pass inbokat imorgon. MEN, funderar på om jag kanske skulle dra en repa på stan i stället och se om jag kan hitta något att ha på mig på gardenpartyt som Frida ska ha på fredag. Alltid detta problem med vad man ska ha på sig.
 



Sambon jobbar som vanligt, Sally ligger och sover så det får nog bli tv:n resten av kvällen.

Chilla!!!


Jättelängesedan!!!

Så hittade jag hit igen då. Var ju ett bra tag sen jag skrev av mig, men jag känner att tiden rinner ifrån mig och det som händer är väl livet, ha,ha.

I fredags slutade jag tidigare och åkte ut till Furuhäll och hälsade på min lille brorson Frans. Mimmi satt och mata när jag kom och sen fick han sussa och kika lite på mitt bröst. Så himla go är han. Blir ju dåligt sugen på barn själv när man får gossa med barn som är så snälla som han. Knappt ett ljud, bara söt och go. =)

Var ute en sväng i helgen. Träffade mina gamla vänner från SLU, och vi festade till det hela och käkade en bit mat på Harrys och sen var det fest hela kvällen. Hade jättekul, träffade massor med kändisar. Ingen nämnd och ingen glömd. Sen har man väl gjort bort sig som vanligt men det bjuder jag på. Någon gång måste djävulen släppas fri, he,he. 

Igår investerade vi i en soda stream, fick ett ryck och åkte till elgiganten och införskaffade en. Så nu kan jag dricka bubbelvatten varje dag om jag vill. Annars blev det inte många knop gjorda igår. Var bara allmänt slött och det behövdes det med kände jag. Vila upp sig lite, för nu är det något bokat varje helg fram till midsommar. 

Ska vi till banken nästa vecka och se om vi blir betrodda att låna lite pengar. Karin tipsade ju så snällt om en tjej på banken som de hade haft, för de vi hade sist var minst sagt otrevliga.


Nu får jag nog gå och laga lite kvällsmat, Sambon kommer väl snart hem hoppas jag. Mycket jobb för hans del så det blir lite ensamt emellanåt, men så är det ju.

Ne, nu får jag ge mig.
PUSS


RSS 2.0