värsta messen

Inatt kom älsklingen hem, har varit så tomt att sova utan honom, men nu fanns han där igen i morses när jag vaknade och det kändes tryggt.

Stackarn blev väckt i morses av att elektrolux servicekillen ringde 07:30 och skulle komma förbi och kika på ugnen som troligen är lös i fläkten så den dånar. Stackarn, han som skulle sova till 10 blev tvungen att gå upp och plocka i ordning lite, för i köket var det verkligen värsta messen. Men gullig som han är så plockade han i ordning så gott det gick på den korta tiden. Typiskt nog hade ju inte service killen med sig någon ny fläkt fast vi kommenterat att det var den det var fel på. Snacka om osmidigt att åka hela vägen från skövde utan att ta med sig det som det troligen är fel på. NEJ, han skulle komma någon gång nästa vecka och byta det. Förväntar mig att detta går på garantin för annars blir jag lite sne faktiskt om man ska behöva betala för två resor bara för att de är osmidiga, det vägrar jag.Idag blir det dags att ta fram snabeldraken och jaga råttor. Sen ska vi installera överskåpet vi byggt i helgen, hoppas det blir fint, men det tror jag nog. Känner mig riktigt stolt att jag...eller vi byggt det helt själva.

Ne nu får jag nog fixa lite kvällsmat, magen börjar redan kurra tyvärr. Åh, blir så himla sugen på nybakade kanelbullar,  Det måste jag verkligen göra snart, finns inget godare än hembakade kanelbullar direkt ur ugnen, mumma!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0