Shoppinglördag

Jisses, så vart man lite smått ruinerad igen. =)

Halv 12 drog vi mot Överby Trollhättan. Tängs polo fullastad med 4 shoppingsugna brudar. Jag, Sandra, Elin och Frida.  Hämtade upp ett mc-ställ på Bike sen vidare mot babyproffsen där jag köpte en lite present till min brorson. Frida skulle hämta ut ett startkit där, men det var slut för andra gången, Stackan, Trollhättan är ju inte nästgårds precis. Träffade kusin Stefan med familj utanför. Lille Vilmer grimaserade så härligt, rynkade på näsan och log, riktig liten goding.

Slutligen framme på Överby, Hitta en hel del fakiskt. Blev en stickad klänning, 2 par skor, en vit "munkjacka", och inpackning. Sandra och Elin gjorde naglarna, blev jättefint, nästan så jag ångrar att jag inte också gjorde det. Men under tiden de satt och blev ompysslade, traskade jag och Frida in på den nya skoaffären och självklart hittade jag skor. Blev ett par vita ballerina och ett par svarta pumps. Så nu var man rustad för våren. En helschön dag med brudarna. Tack allihopa, det får vi göra om.

På vägen hem ringde kristian och sa att han köpt traktorn han åkte och tittade på. Det kändes som om jag sjönk genom stolen. Fan ta honom tänkte jag, vi som sparar för att kunna åkta till Thailand. Och ju mer vi pratade om det ju argare blev jag, inte minst när han sa att han skämtade. Fast mest kände jag mig lättad, hade inte varit så kul om han köpt en traktor för över 50 000 sådär bara. Visst det är hans pengar men ...

Väl i Lidköping igen fick det bli storhandling på hjertbergs. Klockan sprang i väg så det fick bli lite thaimat med hem från wokhouse...Gott...
I kväll har vi bara softat, käkat god mat och fruktsallad och sett på tv. En alldeles lagom lördag helt enkelt.

Faster Lena =)

Ja, i natt blev det en lite kille så nu är jag både faster och moster. Gud va gammalt det låter!
Pratade en sväng med brorsan och gratulerade, men han lät väldigt trött, men stolt. Har sett honom på mms, jättesöt,  men det ska bli spännande att se den lilla parveln live så att säga. Får bli när de kommer hem från sjukhuset

.


Det börjar liksom sjunka in på något sätt va STORT det är att få barn. Såg på barnmorskorna på svt i onsdags och jag satt verkligen och bölade stora krokodiltårar när de fick barn. Blev så berörd på något sätt, tänk då när man själv ligger där, vilken känsla. Hoppas bara att man får uppleva den.

I kväll blir det bara slapping som gäller. Hade tänkt tvätta bilen när jag kom hem, men det stod en pissetunna inne i spolhallen, så hepp, det gick inte. Får försöka hinna med det imorgon i stället, för nu är bilen så skiten att man inte ser ut genom bakrutan.

Trevlig helg

äntligen frisk

Shit att man krymper magsäcken när man har varit sjuk. Värsta bantningskuren juh. Orkar ju inget, blir mätt efter en macka typ. Bara att hålla i detta, så kanske man kan minska lite på matintaget. Blir ju billigare så, har insett att vi lägger på tok för mycket pengar på mat, men här ska skaffas ICA-kort är tanken så man kan få lite översikt och sen hoppas jag att det är smidigt också.

Tebaka på jobbet idag flöt allt på bra tyckte jag. Fanns ju att göra om man säger så, men inga större driftproblem och jag blev inte uppstressad en enda gång. Vilket var gött, igår hade tydligen varit riktigt stökig, men det var ju bara för att inte jag var där, ha,ha....

Hade ambitioner att åka och träna idag, för nu var det bra längesedan. Först ont i höfen som ursäkt, sen stressigt på jobbet och nu senast magsjuk. Men det blev ingen träning. Hann inte, fick jobba över lite och då blev det lite för tight om tid plus att det var nån jävel som höll på och spaka mig i huvudet hela tiden. Men i morgon då jävlar då får det bli träning så det blir någon ordning.

Sitter ju här och väntar på att få bli faster, men inget händer. Den lilla/lille vill inte komma ut. Bara att vänta...

Matt...

Är hemma idag, fortfarande sjuk. Blir inte klok påt. Var ju bra igår, käka mat som vanligt och hade matlust, men sen kom kvällen och cirkusen startade igen med regelbundna toabesök. Somnade utmattad och vaknade illamående i morses, så det var bara att stanna hemma. Vore ju sådär bra att smitta någon också. Men jag är ju inte ensam i alla fall, västa epedemin ju, där kristians släktningar också åkt på det. Ljuva påskmat, vill inte käka ägg på ett tag i alla fall.

Har fått i mig lite nyponsoppa och glass nu =), man får äta sånt när man är sjuk.

Ska nog ringa och boka tid för klippning, var tre månader sedan nu så det är nog dags. Men så är det ju bara frågan hur man ska klippa sig. Just nu känns håret lite för alldagligt, så jag ska nog klippa upp det mer.

Åh, det är så tråkigt att vara hemma från jobbet. Vad ska man hitta på. Det är ju inte direkt så att man är pigg nog att ge sig ut och gå heller. Någon som har något kreativt förslag?

Ha en bra dag alla friska där ute

Glad Påsk???

Långfredan var hektisk. Städa hos farfar, handla, äta påskmiddag hos sambons mormor. Städa medan sambon var på innebandy. Men jag lämnade dammsugningen till honom, något måste ju han roa sig med också =)

Så kom påskafton och vi hade glömt att införskaffa förfriskningsmedel. Sambon mutade mig att åka själv in till stan och gå på bolaget och för det fick jag en ny foundation, helt ok för min del =). Kom hem, lagade lite omelett och sen var det in  i duschen och börja göra sig i ordning för kvällen. Kristian började må dåligt så han gick och la sig. Kort där efter kände jag mig illamående och fick kramper i magen. Går ju inte ta miste på vad det innebär och mycket riktigt, vid sextiden låg jag på toa och hulkade för allt jag var värd. En halvtimme senare låg sambon där. När det blir såhär skulle det varit bra att ha två toaletter, men en gammal hederlig spyhink funkar ju också. Usch, jag hatar verkligen magsjuken. Och till råga på allt hade jag feber också, så min påsk blev väl inte vad jag tänkt mig om man säger så. Men jag kände på mig att jag skulle bli sjuk över helgen, bara inte magsjuk, trodde mer på förkylning. Fast det var väl tur att det började innan vi åkte till Treijner, för det hade varit lite jobbigt att börja spy där, både jag och sambon.



Mår fortfarande pissigt, men jag hoppas att jag kan få något i magen vid lunchtid, för nu känns det som om jag har ett hål i magen. Har gått ner 3 kg, inte illa =)  och på bara 12 timmar också. Men den glädjen är ju kort tyvärr.

Egentligen borde jag jobba lite idag, men jag ska nog ringa chefen och be honom fixa det. Orkar inte riktigt idag.

Glad påsk på er andra i alla fall.


Färdigjobbat!

Tack och lov är det långhelg nu. Som jag har längtat. Denna veckan har varit helt sanslös på jobbet. Massor att göra och massa oförtjänad skit har man fått ta. Vilket är lite jobbigt när man har mens. Är lite extra känslig då känner jag, nästintill lite lipig. Men det är väl bara att ta, Jag vet att jag har gjort mitt som jag ska, allt har kommit ut och sen får folk tycka va fan de vill om mig. Det skiter jag i.
 
Igår var jag så slut när jag kom hem från jobbet efter att jobbat över, så jag somnade direkt. Stensov i 3 timmar. Vaknade lagom till Grey´s sen var det dax att sova igen kände jag.

Så nu när man sitter här och känner att imorgon så behöver jag inte jobba känns det riktig gött. Jag behöver lite semester.

Var inne i stan och köpte en present till kristian efter jobbet. Trodde inte jag skulle hinna det, eftersom jag inte visste vad jag skulle köpa, men det gav sig och jag hoppas att han uppskattar sin present. Men gud va jag tycker det är svårt att köpa presenter.

Skulle åkt och handlat, men sambon "orkade" inte. Hade ju passat bra idag annars, med tanke på vilket väder de spår för morgondagen, men, men... jag tänker inte åka själv i alla fall, bångstyrig som jag är.

Påsk närmar sig med stormsteg och jag har ingen aning om vad som händer. Men faktiskt så känns det som om det kan kvitta också. Kan lika gärna bara vara hemma och isolera mig från omvärlden och tycka att det är gött. Blir lite så när det har varit jobbigt på jobbet, men det kanske hinner ändra sig innan helgen.

   Nu drar jag till Blåkulla!


Helgen snart slut =(

Men så är det allt har sitt slut. Men helgen har varit riktigt schön. Bara tagit det lugnt. Fredagen bestod av god mat och tv-tittande som vanligt.  Lördagen fixade vi i trädgården till det nya huset. Har tagit ner en massa träd och det behövdes ju röjas upp så det blev sysselsättningen fram tills det var dags att åka in till stan och hjälpa Sandra göra sig fin inför bondfesten. Och OM hon blev fin. Så himla vacker verkligen. En riktig bondbrud =)

På kvällen blev det tacos och melodifestival. Tyckte att alla bidragen var hur bra som helst. Men jag höll på Charlotte och hon vann ju. Sanna hade en jättefin ballad och jag gillade den, men med tanke på att det var över 20 bidrag som var ballader i Blegrad så borde ju rimligen Charlotts låt stå sig bättre. Men det återstår väl att se.

Idag blir det kalas hos mormor som fyller år. Var ett bra tag sen jag träffade mormor så det är verkligen på tiden nu känner jag.

Pratade en sväng med mamma och inget hade hänt på barnfödarfronten. Ska ju bli faster när som helst men än så dröjer det. Men hon har ju gått över nu så det borde vara dags vilken dag som helst. Spännande. Jag som trodde att de skulle ha barn i början av april, blandar ihop det tydligen.

Ne, nu får jag nog gå ut i trädgården till sambon och hjälpa honom. Han är så himla duktig som jobbar och står i så trädgården blir fin. Men egna karla karl =)

Ha en schön söndag

Klar!

Usch, nu har jag inte tränat på  hela veckan. Idag var det nära men när jag ställde mig och hoppade på ett ben så gjorde det fortfarande ont i höften så jag väntar till på måndag. Och bara för det har jag bokat träning varje dag nästa vecka. Lika bra har ju tappat en veckan nu och så glömde jag avbokad dagens pass vilket innebär att jag kommer bli portad från internetbokningen i några dagar, så lika bra att passa på liksom. =)
 
Har precis blivit klar med mitt broderi. Blev jättefint, är faktiskt lite stolt.  En jättesöt liten kille i mössa och halsduk som jag nog ska ge till Seth, min systerson. Sen får det bli en likadan tjej i rosa till Junie. Sen får vi se om jag ger det till dem. Känns lite töntigt, vet ju själv vad man tyckte om sånna presenter när man var liten. Ha, ha och nu sitter jag här själv och är den där mostern som inte fattar något och ger dumma broderier i present.

I dag lagade jag till en kycklinggryta med röd currybas, blev kanongod och så himla enkelt. Bara att köpa en thaigrytbas och sen slänga i lite kyckling och grönsaker och så klart! Sånt gillar vi när det tar typ 20 min att laga mat.

Såg att det var scarpbookingmässa på svenska mässan 29-30/3. Funderar på att åka dit, vore kul.

Tydligen mycket bra på tv idag enligt sambon. Brukar ju inte var hemma förrän vid halv 9 på torsdagar och då är det ju dusch och mat som gäller, men känner jag honom rätt är det nog inget som jag vill se.

Yeah,yeah...


long time no see

oj,oj, oj nu var det redan över en vecka sedan jag uppdatera här visst.

Vad har hänt sen sist då kan man undra... jo det ska jag berätta, inte ett skit typ. He,he Jo då men inget revolutionerande tyvärr.

I helgen så var Cissi, Micke och barnen här och käka lite och såg på Andra chansen i melodifestivalen. Det var fullt ös på Rasmus som vanligt. Tänk om man hade haft hälften av hans energi när man kommer hem från jobbet, då hade jag haft ett fläckfritt hem vill jag lova. Jättekul att de kom förbi, var ett tag sen man träffade dem. 

I veckan har jag fått så himla ont i höften. Vet inte vad jag har gjort, men ont gör det men nu känns det som om det är på bättringsvägen i alla fall. Men jag får nog ställa in träningen i morgon också för att vara på säkra sidan. Suger men hellre det så jag kan träna nästa vecka igen. Har ju inte ens kunnat gå med ut och gå, haltade som hejsan i måndags. Funderade på att åka in och träffa doktorn, men jag pallar inte, de säger ju bara ta en alvdeon och vila. Det hjälper mot allt tydligen, det sa det till mig när jag hade yrsel också.  Men som sagt nog ältat om detta jag överlever nog.

Till helgen skulle jag haft återträff med gamla kursare från SLU men som vanligt var det ingen som engagerade sig så det rann ut i sanden. I stället ska jag hjälpa Sandra att bli värsta bondbruden på lördag. Var hemma hos henne igår och provsminkade lite för att hitta rätt färg. Och hon kommer bli jättefin. Passa jättebra i min klänning, färgen passa henne kanon. Sen vad som händer på kvällen återstår väl att se. 

Ne, nu är det nog dags att ta tag i mitt liv och fixa lite kvällsmat.
Good Evening everybody

bakis

usch, varför dricker man över huvudtaget? Det är frågan, igår var det verkligen inte värt det. Kvällen slutade på dejt med Gustavsberg, och då var inte klockan mer än halv 12. Kom ju hem i tid i alla fall =) Så går det när vinet smakar päronsaft. Tycker ju att man borde må lite bättre idag pga av det, men icke. Huvudvärk, ont i magen, illamående och allmät seg. Kan inte sova heller, vaknade halv 8 och hela rummet snurra och vår tapet är ju inte så tacksam i de lägena så det var bara att gå upp. Glömde kameran igår så inte ens lite kort för att förfriska minnet. Men det var trevlig så länge det varade i alla fall.

Annars spenderade vi hela lördagen till att springa ärenden åt våra mor och farföräldrar. Sprang på apoteket, handlade åt dem. Sprang in en sväng på Larssons garnaffär och skulle köpa lite garn till kristians mormor och hamnade i realådan och köpte mig 3 nya broderier så nu är det bara att sätta igång igen. Tog en sväng ut till farfar och städade.
Hann allt med en sväng på stan och köpte mig lite nya träningskläder. 2 byxor och 2 toppar, så nu kanske man ser lite snyggare ut på gymmet =) Såg i speglarna att mina gamla träningskläder började se riktigt sunkiga ut så det var dax för lite uppfräschning.

Ne, gud va jag skulle vilja ha en flötig kebab just nu och klockan är bara halv 9. Sjukt! Men boende på landet så är det inte fixat i en handvändning om man inte vill köra rattfull. Bara att gå och kika i kylskåpet, som jag redan gjort minst 3 gånger utan att hitta något man vill ha. Stackars lilla mig. kommer nog svälta ihjäl. (ingen risk)

Ne nu ska jag lägga mig och halvdö lite för att återkomma till livet om några timmar.
over and out

RSS 2.0